Apple kopen Onmisbare apps op je Apple smartphone


Geschreven door admin op 28-08-2018 om 13:26:40 (Laatst gewijzigd op 28-08-2018 om 15:22:12)

Iedereen heeft wel een aantal apps op zijn of haar telefoon staan die voor die persoon onmisbaar zijn. Je mail, social media, bepaalde nieuws app of bijvoorbeeld spelletjes. Apps waar je eigenlijk zo aan gehecht bent, dat je niet zonder kan. Voor iedereen kan dit anders zijn. Vandaag de dag komen er iedere dag weer vele nieuwe apps bij in de Appstore die kunt downloaden voor je smartphone. Voor bijna alles wat jij zoekt is tegenwoordig wel een app.

In de Appstore wordt onderscheid gemaakt tussen gratis apps en apps waar je voor moet betalen. Voor sommige gratis apps geldt trouwens dat het gebruiken van de app niet altijd gratis is. Verschillende app-ontwikkelaars kiezen ervoor om jou in-app-aankopen te bieden. Dat zijn aankopen die je binnen de app moet doen, om nieuwe features van de app te kunnen gebruiken. Denk aan het lezen van bepaalde artikelen, het kunnen reageren op een forum of extra levels van een bepaald spelletje aankopen.

Populaire apps

Twee populaire apps die steeds vaker gedownload worden in de Appstore zijn Tikkie en Buienalarm. Tikkie is een app waarmee je heel makkelijk door vrienden geld naar je kunt laten overmaken. Zijn jullie bijvoorbeeld samen een avondje op stap geweest en heb je geld voorgeschoten? Met een simpel linkje kun je via iDeal de ander dit bedrag heel makkelijk laten terugverdienen. Buienalarm is een variant op Buienradar maar geeft je tot in detail weer wanneer het op jouw locatie gaat rekenen. Vul je locatie in, bekijk de grafiek en weet precies hoe laat het gaat regenen hoe hard. Wel zo handig als je op korte termijn de deur uit moet maar niet nat wil worden.

Bekijk hier een overzicht van 6 zeer populaire apps die ook nog eens gratis zijn. Voor velen zijn dit onmisbare apps en worden deze dagelijks gebruikt.

Permalink